TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Trabzon SEM “Yaz Okulu” Sona Erdi

Trabzon Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TRABZON-SEM) tarafından düzenlenen ve Trabzon Üniversitesi, Fatih Kampüsünde gerçekleştirilen 2019 Yaz Okulu 12 Temmuz 2019 Cuma günü gerçekleştirilen kapanış töreni ile sona erdi.

Yaz Okulu kapsamında verilen Beceri Eğitimleri ve Etkinlik dersleri öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Yaz okulu boyunca öğrenciler Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri derslerinde çeşitli etkinlikler, gözlemler ve deneyler gerçekleştirdiler. Beceri eğitimlerinin yanı sıra Ritim-orf, Seramik Atölyesi, Ebru Sanatı, Dijital Öykü, Algoritmik Düşünme, Robotik, Oryantiring vb. etkinliklerle eğitim sürecini tamamlayan öğrenciler yaz okulundan mutlu bir şekilde ayrıldılar.

12 Temmuz 2019 Cuma günü gerçekleştirilen kapanış törenine katılan veliler, süreç içerisinde öğrencilerin ortaya çıkardığı eserleri görme fırsatını yakaladılar. Seramik ve Ebru atölyelerinde çocukların ellerinden çıkan eserlerden bir sergi oluşturularak velilerin ilgisine sunuldu.  Kapanış töreni sonunda öğrencilerimize “Yaz Okulu Katılım Belgeleri” takdim edildi.

Menüyü Kapat