TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemiz Ankara’da Gerçekleştirilen Trabzon Tanıtım Günlerinde

Üniversitemiz, Ankara’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Trabzon Tanıtım Günleri’’ne katıldı.

Üniversitemiz, Altındağ Başkent Millet Bahçesi’nde (AKM) 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında devam edecek olan Trabzon Tanıtım Günleri etkinliğinde açmış olduğu stantla yerini aldı.  Yoğun bir katılımın olduğu  açılışa  T. C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım,  Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen, Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Sibel Suiçmez, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu, Ankara bürokrasisi, siyasi partilerin temsilcileri, Trabzon'daki İlçe Belediye Başkanları ve kaymakamlar ile birçok vatandaş katıldı.

Halk oyunlarının gösterisiyle büyük bir coşkunun yaşandığı tanıtım günlerinin ilk gününde yoğun ilgi gören standımızı Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Vehbi Koç, Yılmaz Büyükaydın, Kazakistan Kültür Eski Bakanı Dussanbay Kasseınov, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu ve çeşitli üniversitelerin akademik-idari personeli ile vatandaşlar ziyaret etti.

Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Âşıkkutlu'nun yanı sıra görevli akademik ve idari personelimiz de etkinlikte hazır bulundu. Standımızı ziyaret edenler, birimlerimiz ve bölümlerimiz hakkında görevli temsilcilerimizden bilgi aldı.

Standımızda sergilenen Üniversitemize ait eserler, tanıtım materyalleri ve kurumsal ürünler katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Trabzon tanıtım günlerinde Trabzon’un ve diğer ilçelerin kurumlarının tanıtımı yanında ilçelerin yöresel lezzetleri, kültürü ve folkloru tanıtılıyor.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat