2024 Etkinlikleri Futbol ve Voleybol Maçları ile Başladı

Üniversitemiz 2023-2024 Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak gerçekleştirilen spor turnuvaları yoğun katılım ve heyecanla başladı.
Spor Bilimleri Fakültesi Halı Sahasında futbol karşılaşmaları ile start alan eşleşmelerde Personel Daire Başkanlığı, Yapı İşleri Daire Başkanlığı’nı 8-3’lük skorla mağlup ederken müsabaka büyük mücadeleye sahne oldu. Grup aşaması şeklindeki turnuvada daha sonra salon müsabakalarına geçildi ve Turizm Meslek Yüksekokulu ile Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu arasında voleybol karşılaşması oynandı. Fatih Yerleşkesindeki Spor Salonunda oynanan maçta Vakfıkebir MYO filede üstün gelen taraf oldu. Her iki maçta da takımlarda forma giyen oyunculara arkadaşları tribünden destek verdi.
Hafta boyunca oynanacak müsabakalarla devam edecek olan turnuvanın 15 Mayıs’ta oynanacak final maçları ile tamamlanacağı belirtildi.