Sözleşmeli Personel Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz tarafından 05 Aralık 2023 tarihinde Resmi Gazetede ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonlarına yapılan başvurular sonucunda ön değerlendirme sonuçları ilan kodları itibarıyla aşağıdaki bağlantı adreslerinden erişime açılmıştır.

Varsa sıralama sonuçlarına itiraz eden adayların en geç 28 Aralık 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar dilekçelerini Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri veya dilekçelerini pdb@trabzon.edu.tr adresine PDF ortamında iletmeleri gerekmektedir.  Belirtilen süreye kadar ulaşmayan veya T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adres bilgileri bulunmayan itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Nihai değerlendirme sonuçları 02 Ocak 2024 Salı günü ilan edilecek ve kazanan adayların teslim etmeleri gereken belgeler ile diğer hususlar ayrıntılı olarak duyurulacaktır.

Bu duyuru tebligat mahiyetindedir, adaylara ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

SONUÇLAR :

2023TRÜ120 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2023TRÜ121 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2023TRÜ122 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2023TRÜ123 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2023TRÜ124 ilan kodlu 5 (beş) kişilik Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (Erkek) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2023TRÜ125 ilan kodlu 2 (iki) kişilik Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (Kadın) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.