TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Trabzon Tanıtım Günlerinde Üniversitemiz Standına Yoğun İlgi

Altındağ Başkent Millet Bahçesi’nde (AKM) 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Trabzon Tanıtım Günleri’nde Üniversitemiz, Trabzon’u başarıyla temsil etti. Standımızda Üniversitemizin tanıtımı yanında ziyaretçiler, Trabzon hakkında da bilgilendirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, yoğun ilginin olduğu tanıtım standımızda gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen, Adil Karaismailoğlu, Vehbi Koç, Yılmaz Büyükaydın, Kazakistan Kültür Eski Bakanı Dussanbay Kasseınov, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Ömer Seymenoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı,  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı (DOKAP) Hamza Gültekin, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu Üyesi Nurettin Şar, ilçe belediye başkanları, Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu ve çeşitli üniversitelerin akademik-idari personeli ile çok sayıda öğrenci Üniversitemiz standını ilgiyle takip eden ziyaretçiler arasında yer aldı.

Üniversitemiz Kurumsal İletişim Direktörü Öğr. Gör. Göksel Çelenk, Kurumsal İletişim Direktörlüğü Etkinlik Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Beyza Beşikci, Kurumsal İletişim Direktörlüğü Prodüksiyon Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Peyami Sefa Karabacak’tan oluşan tanıtım ekibi, ziyaretçilerden gelen soruları yanıtlayarak istek ve talepler noktasında onlara yardımcı oldu.

HEM TRABZON’U HEM ÜNİVERSİTEMİZİ TANITTIK

Trabzon Tanıtım Günleri ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, “Trabzon Tanıtım günleri gayet güzel geçti. Oluşturduğumuz standımızda üniversitemizin tanıtım materyallerini hazır ettik, gelen misafirlerimizi ağırladık ve onlara üniversitemizi tanıttık. Bu etkinlik hem Trabzon'un geneli açısından hem de üniversitemiz açısından önemli bir etkinlik oldu. Etkinliğin başkentte olması bizim için de son derece önemli bir avantaj oluşturdu. Bunu değerlendirerek gelen misafirlerimize hem Trabzon’u hem de üniversitemizi tanıtmaya çalıştık” dedi.

"Trabzon Tanıtım Günleri" kapsamında Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu yönetimi tarafından Rektörümüz Âşıkkutlu ‘ya plaket takdimi gerçekleştirildi.

Rektörümüz Âşıkkutlu, etkinlik organizasyonu ve nazik hediyeleri için Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Hacıfazlıoğlu ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

 

Menüyü Kapat